Ravintolan kylmälaitteiden huolto ja korjaus

Oikeaoppinen kylmälaitehuolto on tuottavan ravintolan salaisuus

Oikein toimivat kylmälaitteet ovat ravintoloiden ja ammattikeittiöiden sydän. Luotettavat ja suorituskykyiset kylmälaitteet ovat kriittinen osa niin raaka-aineiden säilyttämistä kuin ruoanvalmistusta – ja siten myös korkeatasoista asiakaspalvelua. 

Suurtalouskeittiöiden kylmälaitteiden asiantuntijana varmistamme, että laitteesi toimivat moitteetta ja kylmäketjusi eivät kärsi katkoksista. Tarjoamme kattavia huolto- ja asennuspalveluita ravintoloiden ja suurtalouskeittiöiden kylmälaitteille, kuten kylmiöille, kylmäkalusteille, pakastehuoneille ja vetolaatikoille. Ymmärrämme ravintola-alan erityisvaatimukset kylmälaitteille ja tarjoamme parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinun ja keittiösi tarpeisiin. Huolehdimme myös yleisimpien kylmälaitteiden, kuten jäähilekoneiden ja ilmalämpöpumppujen myynnistä.

Ammattikeittiön tai ravintolan kylmälaitteen huolto

Huoltopalvelumme varmistaa, että kylmälaitteesi toimivat luotettavasti ja vailla huolta häiriöistä. Tarjoamme säännöllistä huoltoa, joka takaa kylmälaitteidesi optimaalisen toiminta-kunnon. Huolehdimme, että kylmälaitteet säilyttävät oikean lämpötilan tarkastamalla huollon yhteydessä laitteistojen paineet ja virta-arvot ja varmistamme näin käyttämiesi elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun. Kokenut huoltotiimimme pystyy paikantamaan ja korjaamaan nopeasti yllättävimmätkin vikatilanteet.

Kylmälaitteen asennus ravintolaan tai ammattikeittiöön

Asennuspalvelumme on ammattitaitoista ja luotettavaa. Kokeneet kylmäalan asiantuntijamme huolehtivat ravintolasi ja keittiösi kylmälaitteiden huolellisista asennuksista ja varmistavat, että pääset käyttämään laitteitasi alta aikayksikön. Noudatamme alan parhaita käytäntöjä, jotta kylmälaitteet toimivat optimaalisesti ja vastaavat tarpeitasi vuosia huoltosuorituksemme jälkeen.

Kylmälaitteen myynti ravintoloihin ja ammattikeittiöihin

Monipuolinen verkostomme mahdollistaa myös uusien kylmälaitteiden hankinnan nopeasti ja helposti. Tiedustele rohkeasti laitevalikoimaamme!

Tarkastamme huollon yhteydessä ravintolan kylmälaitteen komponentit, kuten…

 • kylmäaineen määrän
 • mahdolliset tiivisteiden ja liitosten vuodot sekä vauriot
 • jäähdytysputkien kunnon
 • sähköliitännät
 • öljyn määrän ja tason
 • suodattimien puhtauden

Huolehdimme, että ravintolan kylmälaitteiden asennukset suoritetaan huolellisesti ja vaatimusten mukaan, jolloin…

 • kompressori sijoitetaan oikein ja turvallisesti
 • laitteiden lämpötila-asetukset ovat alusta asti oikeat
 • sähkö- ja vesiliitännät suoritetaan oikein
 • kylmälaitteiden ympärillä on riittävä ilmanvaihto
 • sijoituspaikka kestää kylmälaitteen käyttöä ja painoa
 • asennuskorkeus takaa laitteen ergonomisen käytön

Askarruttaako ravintolasi kylmälaitteiden kunto? Anna meidän auttaa!

Huolto- ja asennuspalvelumme on vastannut vuosien aikana kymmenien ravintoloiden kylmälaitteiden toimintakunnosta. Tarjoamme apua myös energiatehokkaiden ja keittiösi tarpeisiin sopivien kylmälaitteiden valinnassa.

Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme.