Kylmälaitehuoltoa yli 30 vuoden kokemuksella

Kylmälaitehuolto, kylmälaitteen asennus ja kylmälaitteiden korjaus – kaikki helposti saman katon alta

Kylmälaitteiden huolto, kylmälaitteiden asennus ja kylmälaitteiden korjaus on kokemusta, sekä ammattitaitoa vaativaa työtä. Tarjoamme Coldwingilla kattavat huoltopalvelut niin yksittäisille jääkaapeille, pakastimille ja ilmastointilaitteille kuin kylmätiloille, suurille kylmiöille ja muille kylmälaitekokonaisuuksille.

Luotettava kylmälaitehuoltomme kattaa kaiken lakisääteisestä jäähdytyshuollosta kylmälaitteiden perinpohjaiseen korjaukseen. Saat kauttamme kattavaa kylmähuoltoa, kylmälaitteiden asennuspalvelua sekä kylmälaitteiden lämpötilaseurantaa kaikkialla Uudellamaalla ja Etelä-Suomessa. Tiedustele määräaikaishuoltojen lisäksi myös tarjousta edullisesta vuosihuoltosopimuksesta!

Jäisiä marjoja, joista nousee vesihöyryä.
Ravintolan kylmälaitteet

Kylmälaitehuoltoa ravintola-alan ammattilaisille ja suurtalouskeittiöille

Jäähilettä lähietäisyydeltä kuvattuna.
Jäähilekoneet ja jääpalakoneet

Huolto-, asennus- ja korjauspalvelut jäähilekoneille ja jääpalakoneille

Kaloja ja jäämurskaa yläprofiilista kuvattuna.
Kalanjalostamojen kylmälaitteet

Jäähdytyshuolto ja asennuspalvelut kala-alan ammattilaisille

Muut kylmälaitteet ja -koneet

Kylmälaitehuolto, kylmäkonehuolto… mitä ikinä tarvitsetkaan, me hoidamme!

Kylmälaitehuolto ja kylmälaitteiden asennukset kokeneilta ammattilaisilta

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme aina ammattitaitoista ja luotettavaa kylmälaitehuoltoa. Kartoitamme laitteistosi, tarkistamme sen huoltohistorian ja -vaatimukset ja teemme yksityiskohtaisen huoltosuunnitelman vuototarkistuksista kylmäaineiden vaihtoon. Kun valitset meidät kylmälaitteidesi huoltopalveluksi, voit olla varma siitä, että niin ammattikeittiöiden kylmälaitteet, jäähilekoneet kuin kalanjalostamojen kylmälaitteet ovat luotettavissa käsissä.

Avullamme varmistat, että kylmälaitteesi pysyvät parhaassa mahdollisessa toimintakunnossa. Kokeneet asiantuntijamme tuntevat eri kylmälaitteiden vaatimukset ja auttavat sinua maksimoimaan laitteidesi suorituskyvyn. Autamme välttämään odottamattomat viat ja varmistamme, että laitteesi toimivat moitteettomasti ja energiatehokkaasti. 

Oikeat kylmäaineet ovat keskeinen osa kylmälaitteiden suorituskykyä. Huolehdimme kylmälaitehuollon yhteydessä kylmäaineiden vaihdosta ja varmistamme, että laitteesi hyödyntävät niille parasta mahdollista kylmäainetta. Käyttämämme aineet täyttävät kaikki laatu-, turvallisuus- ja muun muassa vuonna 2030 voimaan astuvan EU:n kylmäainedirektiivin vaatimukset.

Vaikka kylmälaitteesi vaatisi suurempaa korjausta ja varaosia, lupaamme löytää ratkaisun. Tarjoamme kylmälaitteiden korjauspalvelua, joka kattaa laajan valikoiman eri valmistajien laitteita ja malleja. Kokeneet teknikkomme pystyvät paikantamaan ja korjaamaan viat nopeasti ja monipuolinen varaosien tarjontamme minimoi laitteesi seisokkiajan. Näin liiketoimintasi voi jatkua ilman huolta pitkistä huoltoajoista.

Sertifioidut kylmäasentajamme noudattavat tarkasti laitteiden valmistajien ohjeita ja suosituksia huollon tiheyden ja sisällön suhteen. Suoritamme tarvittavat säädöt, puhdistukset ja huollot aina vaatimusten mukaan, minkä lisäksi käytämme vain valmistajien itse suosimia huoltomenetelmiä. Monipuolinen, yli 30 vuoden kokemus ja tuntemus kylmälaitteista ja niiden toimintaperiaatteista takaa laitteellenne luotettavan huollon ja pitkän toimintaiän. 

Ylitämme odotuksesi tarjoamalla kokonaisvaltaisia ratkaisuja, asiantuntevaa neuvontaa ja joustavia palveluita kaikissa kylmälaitteisiin liittyvissä kysymyksissä ja haasteissa. Oman rekisterimme ansiosta sinun ei tarvitse kantaa huolta laitteidesi säännöllisistä huolloista tai huoltoväleistä – me huolehdimme kaikesta puolestasi ja muistutamme, kun laitteiden vuosihuolto lähestyy.

Älä anna kylmälaitteen pilata päivääsi – ota rohkeasti yhteyttä!

Suriseeko kylmiö? Vuotaako pakastinallas? Eikö ilmalämpöpumppu kierrä kunnolla? Ei hätää, asiantuntijamme ovat apunasi!

Pyydä tarjous, tilaa huolto tai jätä soittopyyntö helposti oheisella lomakkeella. Asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä muutaman päivän sisällä. Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse:

  • Coldwing Oy
  • Y-tunnus: 3101698-8
  • Brobrinken 1 bst. 10, 02480 Kirkkonummi
  • +358 400 996 903
  • [email protected]
Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme.