Kalanjalostamojen kylmälaitteet

Jäähdytyshuolto, kylmäaineet ja asennuspalvelut kala-alan ammattilaisille

Kalanjalostamot ovat erityistä huolellisuutta vaativa ruoantuotannon ala. Oikeat säilytyslämpötilat ovat kriittinen osa kasvattamojen arkea, ja oikein toimivat kylmälaitteet ovatkin kulmakivi koko kalanjalostamon toiminnan sujuvuudelle.

Huollattamalla kylmälaitteesi investoit paitsi kalanjalostamon tehokkuuteen, myös sen maineeseen. Me Coldwingillä ymmärrämme kalanjalostamoissa käytettävien kylmälaitteiden erityistarpeet. Tarjoamme kattavaa huolto-, korjaus- ja asennuspalvelua, joka pitää laitteesi toimintavarmoina ja takaa, että kalajalostamosi tuotteet pysyvät laadukkaina ja turvallisina. 

Kalanjalostamon kylmälaitteiden huolto

Säännöllinen jäähdytyshuolto ja kylmähuolto ovat välttämättömiä, jotta kalanjalostamon kylmälaitteet toimivat optimaalisesti. Huolehdimme, että laitteissa käytetään niihin tarkoitettua, parasta mahdollista kylmäainetta, jonka avulla laitteistojen lämpötila pysyy juuri oikeana. Kokenut tiimimme pystyy paikantamaan ja korjaamaan säännöllisten huoltojen yhteydessä myös harvinaisemmat ongelmat, minkä ansiosta kalajalostamonne voi jatkaa korkealaatuista toimintaansa heti huoltokäyntimme päätteeksi.

Kalanjalostamon kylmälaitteiden asennus

Kalanjalostamonne ansaitsee parhaan mahdollisen alun kylmälaitteilleen. Ammattitaitoinen kylmälaitteiden asennuspalvelumme varmistaa, että käyttämäsi laitteet toimivat moitteettomasti heti alusta alkaen. Oikein asennetut kylmälaitteet ovat kriittinen osa kalajalostamojen toimintaa ja energiatehokkuutta, johon investointi on kuin laittaisi rahaa pankkiin.

Monipuolista palvelua vuosien kokemuksella

Oikea lämpötila on keskeinen osa elintarviketurvallisuutta niin kalaa käsiteltäessä kuin sitä varastoitaessa. Valitessasi kylmälaitteiden huoltokumppaniksesi Coldwingin, saat kokeneen ja asiantuntevan tiimin osaksi kalanjalostamosi arkea. Huippuluokan palvelumme pitää kylmälaitteesi optimaalisessa kunnossa ja takaa niiden luotettavan sekä turvallisen käytön. Tutustu myös kalanjalostamoissa paljon käytettävien ilmalämpöpumppujen ja jäähilekoneiden huoltopalvelutarjontaamme.

Tarkistamme kalanjalostamojen laitteita huoltaessamme…

  • kylmäaineiden määrän
  • lämpötilan säätimien toimivuuden
  • höyrystimien toimintakunnon
  • venttiilien tarkistukset
  • kompressorien toimivuuden
  • muut mahdolliset vuodot ja vauriot liitoksissa ja tiivisteissä

Huolehdimme kalanjalostamon kylmälaitteita asennettaessa muun muassa…

  • energiatehokkaan sijoittelun jalostamossa
  • sään ja ilmastoinnin vaikutukset asennettaville laitteille
  • asianmukaiset suojaukset sähkö- ja vesiliitännöille
  • laitteiden turvallisuus- ja hygienianäkökulmat

Taatusti turvallista, tehokasta – ja tuoretta!

Autamme yritystänne pitämään tuotannon sujuvana ja kalatuotteet rakkaina. Kuljemme rinnallanne läpi laitoksenne elinkaaren aina laiteasennuksista huippuunsa hienosäädettyihin järjestelmien huoltoon. Luota meihin, kun tarvitset kala-alan korkeatasoista asiantuntijaa!

Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme.