Viileät ratkaisut – lämminhenkinen palvelu

Coldwing Oy on luottokumppanisi kylmälaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustöissä. Tarjoamme luotettavia kylmälaitehuoltopalveluita, jotka kattavat kaiken lakisääteisestä jäähdytyshuollosta kylmälaitteiden perinpohjaiseen korjaukseen. Saat kauttamme kattavaa kylmälaitteiden huolto- ja asennuspalvelua kaikkialla Uudellamaalla ja Etelä-Suomessa. 

Ilmalämpöpumput
Ilmalämpöpumput

Tehokasta ilmastointia kotiin ja toimistoon – ilmalämpöpumppujen myynti, huolto ja asennus

Ammattikeittiöiden kylmälaitteet
Ammattikeittiöiden kylmälaitteet

Toimivaa kylmälaitehuoltoa ravintola-alan ammattilaisille

Jäähilekoneet
Jäähilekoneet

Autamme sinua pitämään jäähilekoneesi turvallisina, suorituskykyisinä ja moitteettomassa kunnossa

Kalanjalostamojen kylmälaitteet
Kalanjalostamojen kylmälaitteet

Jäähdytyshuolto ja asennuspalvelut kala-alan ammattilaisille

Lue lisää

Luotettavaa palvelua kylmäalan kokeneilta ammattilaisilta

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme aina ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua. Kartoitamme laitteistosi, tarkistamme sen huoltohistorian ja -vaatimukset ja teemme yksityiskohtaisen huoltosuunnitelman vuototarkistuksista kylmäaineiden vaihtoon. Kun valitset meidät kylmälaitteidesi huoltopalveluksi, voit olla varma siitä, että niin ammattikeittiöiden kylmälaitteet, jäähilekoneet, ilmalämpöpumput kuin kalanjalostamojen kylmälaitteet ovat luotettavissa käsissä.

Avullamme varmistat, että kylmälaitteesi pysyvät parhaassa mahdollisessa toimintakunnossa. Kokeneet asiantuntijamme tuntevat eri kylmälaitteiden vaatimukset ja auttavat sinua maksimoimaan laitteidesi suorituskyvyn. Autamme välttämään odottamattomat viat ja varmistamme, että laitteesi toimivat moitteettomasti ja energiatehokkaasti. 

Oikeat kylmäaineet ovat keskeinen osa kylmälaitteiden suorituskykyä. Huolehdimme kylmälaitehuollon yhteydessä kylmäaineiden vaihdosta ja varmistamme, että laitteesi hyödyntävät niille parasta mahdollista kylmäainetta. Käyttämämme aineet täyttävät kaikki laatu-, turvallisuus- ja muun muassa vuonna 2030 voimaan astuvan EU:n kylmäainedirektiivin vaatimukset.

Vaikka kylmälaitteesi vaatisi suurempaa korjausta ja varaosia, lupaamme löytää ratkaisun. Tarjoamme kylmälaitteiden korjauspalvelua, joka kattaa laajan valikoiman eri valmistajien laitteita ja malleja. Kokeneet teknikkomme pystyvät paikantamaan ja korjaamaan viat nopeasti ja monipuolinen varaosien tarjontamme minimoi laitteesi seisokkiajan. Näin liiketoimintasi voi jatkua ilman huolta pitkistä huoltoajoista.

Sertifioidut kylmäasentajamme noudattavat tarkasti laitteiden valmistajien ohjeita ja suosituksia huollon tiheyden ja sisällön suhteen. Suoritamme tarvittavat säädöt, puhdistukset ja huollot aina vaatimusten mukaan, minkä lisäksi käytämme vain valmistajien itse suosimia huoltomenetelmiä. Monipuolinen, yli 30 vuoden kokemus ja tuntemus kylmälaitteista ja niiden toimintaperiaatteista takaa laitteellenne luotettavan huollon ja pitkän toimintaiän. 

Ylitämme odotuksesi tarjoamalla kokonaisvaltaisia ratkaisuja, asiantuntevaa neuvontaa ja joustavia palveluita kaikissa kylmälaitteisiin liittyvissä kysymyksissä ja haasteissa. Oman rekisterimme ansiosta sinun ei tarvitse kantaa huolta laitteidesi säännöllisistä huolloista tai huoltoväleistä – me huolehdimme kaikesta puolestasi ja muistutamme, kun laitteiden vuosihuolto lähestyy.